Diensten

De diensten van XXL Bouwsupport

Bij XXL Bouwsupport kunt u niet alleen de beste vakmensen krijgen om uw project uit te voeren, we bieden ook nog andere diensten aan.

Dakkapellen, kunststof kozijnen en luchtbehandelingskanalen

We zijn gespecialiseerd in dakkapellen en kunststof kozijnen. We zijn sterk in het plaatsen van luchtbehandelingskanalen (conform de Luka normen).

Deskundig asbest saneren? XXL Bouwsupport!

Onze medewrekers zijn gecertificeerde asbestsaneerders. Ze zijn allemaal DAV-gecertificeerd. Dat houdt in dat ze Deskundig Asbest Verwijderaar zijn. Ook hebben we vijf DTA-ers in dient. DTA staat voor Deskundig Toezichthouder Asbest. Bovendien werkt er bij XXL Bouwsupport één SC-520 Mentor. De SC-520 Mentor is een nieuw fenomeen in de asbestbranche. Met deze erkenning borgt de branche een professionele kwaliteit van begeleiding. En dus een positieve toekomst voor Deskundig Asbestverwijderaars ( DAV ).

Vuurvast metselen en kwaliteitscontroles

Onze medewerkers kunnen ingehuurd worden voor demontage en montage van allerlei soorten installaties. Verder voeren we nieuwbouw- en renovatieprojecten uit voor hoogovens. Inclusief vuurvast metselen en de kwaliteitscontrole daarvan. Onze engineers begeleiden supervisie nieuwbouw verbouw van hoogovens.

Wilt u meer over onze diensten weten? Neem dan contact met ons op.

XXL Bouwsupport. Samen zijn wij Under Construction.