Diensten

XXL Constructie

De integratie van disciplines is niet meer te stoppen. Bouw en installatietechniek hebben elkaar simpelweg nodig om de prestaties van gebouwen te verbeteren.

XXL Constructie realiseert in een design- en buildsamenwerking uw bouwproject volledig. Hierbij ontzorgen we onze partners en de opdrachtgever optimaal. We hebben alle disciplines onder één dak, waarmee de beste resultaten behaald worden.

Er wordt intensief samengewerkt door de verschillende disciplines. Eventuele knelpunten worden tijdens het ontwerptraject gesignaleerd. Daardoor zijn de faalkosten minimaal. In het ontwerptraject worden diverse bouwmethoden overwogen en het meest optimale systeem toegepast. Door integratie van bouw en installatie vanaf het eerste moment, realiseren we een korte en efficiënte doorlooptijd.

Werkwijze

Door specialisten daadwerkelijk projecten samen te laten voorbereiden en uitvoeren vervagen traditionele grenzen. Dit resulteert in de mooiste integrale projecten.
Door alle kennis en creativiteit samen te brengen zonder rivaliteit. En juist samen voor het beste resultaat gaan.

Uitdagingen

De technische voorwaarden voor samenwerking zijn simpel te regelen door de integratie van IT- & BIM-systemen. In veel van onze projecten staat de techniek centraal. Dan zetten we net zo makkelijk een installateur samen met een bouwer aan het roer. Dit vereist echter inlevingsvermogen van beide partijen en de wil om van elkaar te leren.

XXL Constructie

Oplossing

Door de integratie van de disciplines binnen één organisatie, in samenwerking met onze partners, en het digitaal koppelen van gebouwen en installaties, dragen we bij aan de duurzaamheidsambities waar we als maatschappij voor staan. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Wilt u meer over XXL Constructie weten? Neem dan contact met ons op.

XXL Bouwsupport. Samen zijn wij Under Construction.