Transformatie bestaand pand Nieuwkoop

Met alle opdrachten die we krijgen, zijn we hartstikke blij. En we zijn trots als we zo’n opdracht of project tot een goed einde mogen en kunnen brengen. Daar doen we uiteraard ons uiterste best voor. Maar er zijn projecten die voor ons van de buitencategorie zijn. Die we nog net iets gaver vinden. Daar is de transformatie van een bestaand pand in Nieuwkoop er eentje van.

Totale renovatie

Zo hebben we het pand uit 1930 van Bed & Breakfast The Lake Inn in Nieuwkoop helemaal gerenoveerd naar de moderne standaard die tegenwoordig vereist is. Alleen de muren en de dakpannen zijn nog hetzelfde. Voor de rest hebben we alles aan het pand gewijzigd. Ze zijn onder andere van het gas af. Alles is op elektra en werkt met een warmtepomp. Ook hebben we mechanische ventilatie, vloerverwarming en airconditioning aangebracht. Het stucwerk is ook door onze specialisten aangepakt.

Wilt u meer weten over dit project? Of heeft u vragen over warmtepompinstallaties? Neemt u dan contact met ons op. We leggen graag aan u uit hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan onze LinkedIn- of Facebookpagina.

XXL Bouwsupport. Samen zijn wij Under Construction.